Results 1 to 4 of 4

Thread: Dustcover brake upgrade

  1. #1
    Elite rthy's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Name
    Leo
    State
    VIC
    Location
    Tulla
    Country
    Australia
    Posts
    7,307

    Default Dustcover brake upgrade


    TO REMOVE ADS, PLEASE
    REGISTER OR SIGN IN
    Any know if dustcovers for brakes are required for engineers?

    cheers
    30kw club

  • #2
    Moderator Sam-Q's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Name
    Sam
    State
    VIC
    Location
    Endeavour Hills
    Country
    Australia
    Posts
    4,234

    Default

    the engineer I saw didnt give a crap?
    My website: SQ Engineering - 4AGE and 3SGE upgrade/replacement parts

    - SQ Engineering on facebook -

    Please e-mail to contact me instead of sending a private message on here.

  • #3
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Name
    Dusty
    State
    VIC
    Location
    Lynbrook
    Country
    Australia
    Posts
    581

    Default

    not necessary

  • #4
    carbonae86
    Guest

    Default


    TO REMOVE ADS, PLEASE
    REGISTER OR SIGN IN
    just might need to fully inclose carbon discs

  • Similar Threads

    1. Brake Upgrade
      By damo46 in forum Technical - Questions
      Replies: 60
      Last Post: 17th September 2008, 07:33 PM
    2. Brake Upgrade
      By EMD-KE70 in forum Technical - Questions
      Replies: 25
      Last Post: 10th August 2007, 12:54 AM
    3. Brake Upgrade.
      By Bustin_86 in forum Technical - Questions
      Replies: 13
      Last Post: 7th May 2007, 05:04 PM
    4. Brake Upgrade
      By chasingpandas in forum Technical - Questions
      Replies: 3
      Last Post: 13th December 2005, 12:08 PM

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •