Results 1 to 2 of 2

Thread: 4AGZE Problem

  1. #1
    Member Minivanman's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Name
    Tony
    State
    NSW
    Location
    Newcastle
    Country
    Australia
    Posts
    76

    Default 4AGZE Problem


    TO REMOVE ADS, PLEASE
    REGISTER OR SIGN IN
    Just wondering is anyone can help me here my new Sprinter has a 4agze motor fitted and under the bonnet it has a LOT of blocked off vacuum tubes,the motor wont rev out as well at the moment

    Anyone have vac tube diagram ?

  • #2
    Veteran haveaparty's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Name
    Brett
    State
    QLD
    Location
    Crestmead
    Country
    Australia
    Posts
    1,159

    Default


    TO REMOVE ADS, PLEASE
    REGISTER OR SIGN IN

  • Similar Threads

    1. 4AGZE LSD gearbox/shafts and a bunch of 4AGZE parts for sale...
      By mookschank in forum Car Parts For Sale
      Replies: 0
      Last Post: 9th December 2012, 05:57 PM
    2. 4agze loom problem [MEL]
      By mong in forum Technical - Questions
      Replies: 3
      Last Post: 18th December 2009, 10:39 AM
    3. 4agze ignition/ecu problem
      By Andor in forum Technical - Questions
      Replies: 4
      Last Post: 3rd June 2008, 12:22 AM
    4. 4agze Thermostats/ heating problem
      By johl in forum Technical - Questions
      Replies: 4
      Last Post: 12th August 2006, 05:32 PM
    5. 4agze Problem at low rpm boost
      By DavisJD in forum Technical - Questions
      Replies: 5
      Last Post: 22nd March 2006, 09:43 PM

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •