Results 1 to 6 of 6

Thread: Uploading of attachments

  1. #1
    Noooob
    Join Date
    Jun 2010
    Name
    Matt
    State
    NSW
    Location
    Campbelltown
    Country
    Australia
    Posts
    5,225

    Default Uploading of attachments


    TO REMOVE ADS, PLEASE
    REGISTER OR SIGN IN
    Hey Guys,

    For at least a couple of years now , there has consistently been issues with the uploading of attachments to here... it is time to fix the issues, so if you try and upload a pic and can't as an attachment.

    Please email it to bugs@ae86drivingclub.com.au and i'll try and sort out what the heck is going on with it.

    Alternatively you can use http://www.photobucket.com to host the pics and use the "[img] [/img]" codes around the url.

    I've found it easy to click the A/A button before inserting links.

    But to be honest I'd love to get it fixed so any pic you can't upload please email it to me

    Cheers
    Matt
    Ae86 Drivingclub - Toyota AE86 Car Club where AE86 | KE70 | Toyota 86 / GT86 | Subaru BRZ | Scion FRS owners

  • #2
    Senior Member mcBen's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Name
    Ben
    State
    SA
    Location
    Eastern burbs
    Country
    Australia
    Posts
    339

    Default

    you can also use facebook, just upload the photo's, click on the photo, right click and select 'open in new tab'. Then use that URL in the attachment option.. works all the time

    *if you don't want your fb friends to see photos of parts etc that no one cares about just select 'only me' in the 'who can see this' option.

    Farewell

  • #3
    Noooob
    Join Date
    Jun 2010
    Name
    Matt
    State
    NSW
    Location
    Campbelltown
    Country
    Australia
    Posts
    5,225

    Default

    Don't use Facebook the pictures stop working after a few weeks
    Ae86 Drivingclub - Toyota AE86 Car Club where AE86 | KE70 | Toyota 86 / GT86 | Subaru BRZ | Scion FRS owners

  • #4
    Senior Member adds's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Name
    Adam
    State
    NSW
    Location
    St George
    Country
    Australia
    Posts
    367

    Default

    why is it some of the older pics in my build thread dot come up?? i noticed it in some others threads aswell..i use image shack

  • #5
    Noooob
    Join Date
    Jun 2010
    Name
    Matt
    State
    NSW
    Location
    Campbelltown
    Country
    Australia
    Posts
    5,225

    Default

    Some browsers don't display image shack pics well. I am looking into some method of retrieving all pics and hosting locally so these sorts of issues don't occur
    Ae86 Drivingclub - Toyota AE86 Car Club where AE86 | KE70 | Toyota 86 / GT86 | Subaru BRZ | Scion FRS owners

  • #6
    Noooob
    Join Date
    Jun 2010
    Name
    Matt
    State
    NSW
    Location
    Campbelltown
    Country
    Australia
    Posts
    5,225

    Default


    TO REMOVE ADS, PLEASE
    REGISTER OR SIGN IN
    Click image for larger version. 

Name:	jzx110-3-1-1.jpg 
Views:	12 
Size:	111.3 KB 
ID:	28586

    Working with basic uploader, but not the normal one... Half way there. Directory path was changed when the hosting was swapped over and not fixed properly about 6 months back.

    Should have the normal uploader working soon I hope
    Ae86 Drivingclub - Toyota AE86 Car Club where AE86 | KE70 | Toyota 86 / GT86 | Subaru BRZ | Scion FRS owners

  • Similar Threads

    1. buying rear spring rubber attachments.
      By Ade_Mc in forum General Topics (No Technical Questions)
      Replies: 3
      Last Post: 9th December 2010, 11:01 AM
    2. Uploading Photos
      By capatown in forum Bug Tracker
      Replies: 4
      Last Post: 9th October 2010, 03:43 PM

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •